Pri objednávke za 20,- eur a viac, poštovné neplatíte.
Prihlásenie k vášmu účtu
Nemôžete vyplniť toto pole
Prihlásiť sa
Nová registrácia
Zabudnuté heslo
Pokračovať do košíka
Čo potrebujete nájsť?
Hľadať
Hľadať
Prihlásenie
Nákupný košík
Menu
Blog, články, zaujímavosti
FOOD EXPO GREECE Atény
Zelený štvrtok a olivový olej
August 2005: Naša prvá cesta autom do Grécka - cieľ Korfu
Horkosť a štipľavosť olivového oleja.
Arbutový med - med storočia
Prečo sme založili tento grécky E-shop
Lisovanie olív a výroba olivového oleja dnes
Olivový olej v minulosti a dnes
Lisovanie olivového oleja - história
Grécke farmy - Korfu
Hippokrates o olivovom oleji
Zima na Peloponéze
Môžu sa jesť surové olivy?
Zelené a čierne olivy - aký je rozdiel?
Ako vzniká poctivý olivový olej.
Pravosť a čerstvosť olivového oleja
Ukazovateľ kvality K232
Čo znamená "organický" extra panenský olivový olej
K270 - údaj o kvalite a stabilite olivového oleja
Vosky - ďalší údaj na etikete olivového oleja
Peroxidové číslo - čo hovorí o olivovom oleji?
Polyfenoly v olivovom oleji
Pôvod extra panenského olivového oleja na etikete
Čo nám napovie údaj "acidita"
Kvalita olivového oleja
O olivovom oleji
O olivách
Obchod
Akciové ponuky
Vybrané obľúbené produkty
Olivový olej
Olivy a produkty z olív
Doplnkový tovar
Pripravujeme
Kontakty
Ako u nás nakúpite
Galéria - Grécko cestou i necestou
Doprava a platba
Značky
Elaionas Tsirka
Evoilino
Mavroudis Olive Oil
Prihlásenie
Viac
Domov
/
Obchod
/
Pripravujeme
Produkty ešte len pripravujeme.
Môžete sa ale pozrieť na ostatné kategórie.
Späť do obchodu
Nepredávame iba "tovar", ponúkame vlastnú skúsenosť. (Alebo, prečo sme založili tento grécky e-shop)
Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií
tu
.
Nastavenie
Súhlasím