Pár kvapiek tohto aromatického olivového oleja s citrónovým extraktom a kôrou oživí váš recept a premení aj obyčajné jedlo na kulinárske umenie.
Ak chcete vášmu jedlu dodať výnimočnú stredomorskú príchuť, vyskúšajte tento aromatický pomarančový olej z Kréty.
Slovenka Eva a Grék Tasos ponúkajú absolútne čistý NEFILTROVANÝ produkt, za ktorý ručia nielen menom rodiny, ale aj tvárou - v logu firmy je pán Tasos.
Ak chcete o tejto rodine vedieť viac, nech sa páči video: Slovenka Eva na Korfu - epizóda Cestou necestou (o olivovníkoch až v závere videa)
Jednoodrodový extra panenský olivový olej skorého zberu (začína v septembri, ešte zelenými olivami) sa vyrába z olív horských olivových hájov Pelion . Spracovanie olivového oleja prebieha za podmienok lisovania za studena pri 20 °C. Je bohatý na vitamíny, polyfenoly a minerály, ktoré majú antioxidačný účinok, ako aj nutričné a liečivé vlastnosti.
Menšie balenie tohto tradičného olivového oleja z Pelopónézu je vhodné ako darček, alebo ochutnávka. No sme si istí, že kto ochutná, siahne aj po väčšom množstve.
Pretože staré storočné olivy rodiny Dakry, každoročne ponúkajú známy Messiniansky olivový olej s ovocnou dochuťou a očarujúcimi vôňami. Je bohatý na polyfenoly a je neoddeliteľnou súčasťou vyváženej stredomorskej stravy. Výsledkom tohto starostlivého výberu olív je olivový olej, ktorý poteší aj tých najnáročnejších spotrebiteľov a jedinečne doplní každý kulinársky výtvor.
Prirodzene ochutený olej - spoločným lisovaním s čerstvou mätou, ovenčený množstvom ocenení.
Výrazne aromatický organický extra panenský olivový olej obohatený o citrónový výťažok. Má výraznú citrónovú chuť, stačí naozaj pár kvapiek k dochuteniu sladkých i slaných jedál. Používa sa napríklad do šalátov, rýb, dusenej zeleniny, prívarkov, krémových polievok, ideálny je aj na koláče, zmrzlinu, ovocie...jeden z najobľúbenejších produktov, jednu z reakcií si môžete prečítať v DISKUSII.