Objem
Typ oleja
Slovenka Eva a Grék Tasos ponúkajú absolútne čistý NEFILTROVANÝ produkt, za ktorý ručia nielen menom rodiny, ale aj tvárou - v logu firmy je pán Tasos.
Ak chcete o tejto rodine vedieť viac, nech sa páči video: Slovenka Eva na Korfu - epizóda Cestou necestou (o olivovníkoch až v závere videa)
Prirodzene ochutený - spoločným lisovaním s čerstvou bazalkou, ovenčený množstvom ocenení.
Prirodzene ochutený- spoločným lisovaním s čerstvými CHILLI papričkami, ovenčený množstvom ocenení.
Prirodzene ochutený olej - spoločným lisovaním s čerstvou mätou, ovenčený množstvom ocenení.
Prirodzene doplnený o oregano - spoločným lisovaním bylinky s olivami, ovenčený množstvom ocenení.
Prirodzene ochutený - spoločným lisovaním s čerstvým rozmarínom, ovenčený množstvom ocenení.
Vyrába sa v mesiacoch október až december rodinou Voliotis v Grécku, má nízku aciditu a bohatú ovocnú chuť.
Nefiltrovaný jednoodrodový extra panenský olivový olej skorého zberu (začína v septembri, ešte zelenými olivami) sa vyrába z olív horských olivových hájov Pelion . Spracovanie olivového oleja prebieha za podmienok lisovania za studena pri 20 °C. Je bohatý na vitamíny, polyfenoly a minerály, ktoré majú antioxidačný účinok, ako aj nutričné a liečivé vlastnosti.
Nízka acidita, bohatá ovocná chuť a nutričná hodnota. Zber, lisovanie a výroba v mesiacoch október až december rodinou Voliotis v Grécku
Nefiltrovaný jednoodrodový extra panenský olivový olej skorého zberu (začína v septembri, ešte zelenými olivami) sa vyrába z olív horských olivových hájov Pelion . Spracovanie olivového oleja prebieha za podmienok lisovania za studena pri 20 °C. Je bohatý na vitamíny, polyfenoly a minerály, ktoré majú antioxidačný účinok, ako aj nutričné a liečivé vlastnosti.
Nefiltrovaný extra panenský olivový olej vyrobený iba z jednej odrody olív alebo kultivaru, aby sa získal olej s jedinečnými vlastnosťami. Má extrémne vysoký obsah polyfenolov.
čistý prírodný olivový olej s nízkou kyslosťou, bohatou ovocnou chuťou a nutričnou hodnotou. Vyrába sa v mesiacoch október až december rodinou Voliotis v Grécku
Ručne zbierané olivy, vlastné olivovníky pestované s láskou, rodinné dedičstvo a dodržiavanie tradičného mechanického lisovania prinášajú kvalitný produkt s významnými zdravotnými benefitmi.