známe olivy Throuba z ostrova Thassos, prevoňané organickým tymianom, oreganom, koriandrom...
Marmeláda z pomaranča, mandarínky a citrónu, 380 g, 70% ovocia, bez konzervačných látok
- ocenená v Londýne na „Great Taste Award“.
zloženie: zelené olivy, olivový olej, cesnak (alergén: cesnak), bez konzervačných látok a prísad
- s cibuľou, cesnakom, petržlenom a korením
Lagúny Messolongi v Grécku sú súčasťou chránenej mokrade NATURA. Kryštály morskej soli sú veľmi čisté, prirodzene sušené na vetre a slnku a bohaté na prospešné minerály.
Borovicový med z juhovýchodného Peloponézu a hory Taygetus
- je veľmi výživný a obzvlášť bohatý na minerály.
- nie je príliš sladký kvôli nízkej koncentrácii cukru. Nekryštalizuje ľahko a jeho farba je tmavšia ako kvetový med.
Prirodzene doplnený o oregano - spoločným lisovaním bylinky s olivami, ovenčený množstvom ocenení.
Nefiltrovaný jednoodrodový extra panenský olivový olej skorého zberu (začína v septembri, ešte zelenými olivami) sa vyrába z olív horských olivových hájov Pelion . Spracovanie olivového oleja prebieha za podmienok lisovania za studena pri 20 °C. Je bohatý na vitamíny, polyfenoly a minerály, ktoré majú antioxidačný účinok, ako aj nutričné a liečivé vlastnosti.
Aromatický organický extra panenský olivový olej obohatený o citrónový výťažok. Používa sa napríklad do šalátov, rýb, dusenej zeleniny, ideálny je aj na koláče.
Olivy sú zbierané ručne z vlastných olivovníkov, ktoré sú pestované s láskou. Keďže ide o rodinné dedičstvo, samozrejmosťou je dodržiavanie tradičného mechanického lisovania, ktoré prináša kvalitný produkt s významnými zdravotnými benefitmi.
Nízka acidita, bohatá ovocná chuť a nutričná hodnota. Zber, lisovanie a výroba v mesiacoch október až december rodinou Voliotis v Grécku
Nefiltrovaný extra panenský olivový olej vyrobený iba z jednej odrody olív alebo kultivaru, aby sa získal olej s jedinečnými vlastnosťami. Má extrémne vysoký obsah polyfenolov.
Nefiltrovaný čistý prírodný olivový olej s nízkou kyslosťou, bohatou ovocnou chuťou a nutričnou hodnotou. Vyrába sa v mesiacoch október až december rodinou Voliotis v Grécku