Voliotis Family
Prvý olivový mlyn rodiny Voliotis začal svoju prevádzku v dedine Agios Vlasios z Pelionu v roku 1969.
S dôrazom na dokonalú organizáciu a prejavujúci rešpekt voči výrobcovi a spotrebiteľovi vznikol Pelion Olive Oil. V roku 1981 sa Olivový mlyn presťahoval do nových priestorov v oblasti Ano Lechonia, vo veľkom a zrekonštruovanom areáli, kde prebiehajú výrobné procesy od zberu olív až po výrobu oleja.
Pokračovaním v tradícii a neustálymi investíciami do nových technologických zariadení si rodina vybudovala zdravé pracovné vzťahy a bezprostredný servis so spotrebiteľskou verejnosťou, pričom spája kvalitu produktov s dostupnými cenami. V súlade s princípmi environmentálnej etiky a reagovaním na nové výzvy, rodina Voliotis spracováva, štandardizuje a predáva produkty z olivového oleja vynikajúcej kvality a chuti , so špeciálnou arómou a očarujúcou farbou.
Jednoodrodový nefiltrovaný extra panenský olivový olej skorého zberu (začína v septembri, ešte zelenými olivami) sa vyrába z olív horských olivových hájov Pelion . Spracovanie olivového oleja prebieha za podmienok lisovania za studena pri 20 °C. Je bohatý na vitamíny, polyfenoly a minerály, ktoré majú antioxidačný účinok, ako aj nutričné a liečivé vlastnosti.
Jednoodrodový extra panenský olivový olej skorého zberu (začína v septembri, ešte zelenými olivami) sa vyrába z olív horských olivových hájov Pelion . Spracovanie olivového oleja prebieha za podmienok lisovania za studena pri 20 °C. Je bohatý na vitamíny, polyfenoly a minerály, ktoré majú antioxidačný účinok, ako aj nutričné a liečivé vlastnosti.
Nefiltrovaný jednoodrodový extra panenský olivový olej skorého zberu (začína v septembri, ešte zelenými olivami) sa vyrába z olív horských olivových hájov Pelion . Spracovanie olivového oleja prebieha za podmienok lisovania za studena pri 20 °C. Je bohatý na vitamíny, polyfenoly a minerály, ktoré majú antioxidačný účinok, ako aj nutričné a liečivé vlastnosti.
Aromatický organický extra panenský olivový olej obohatený o citrónový výťažok. Používa sa napríklad do šalátov, rýb, dusenej zeleniny, ideálny je aj na koláče.
Nízka acidita, bohatá ovocná chuť a nutričná hodnota. Zber, lisovanie a výroba v mesiacoch október až december rodinou Voliotis v Grécku
Nefiltrovaný jednoodrodový extra panenský olivový olej skorého zberu (začína v septembri, ešte zelenými olivami) sa vyrába z olív horských olivových hájov Pelion . Spracovanie olivového oleja prebieha za podmienok lisovania za studena pri 20 °C. Je bohatý na vitamíny, polyfenoly a minerály, ktoré majú antioxidačný účinok, ako aj nutričné a liečivé vlastnosti.
čistý prírodný olivový olej s nízkou kyslosťou, bohatou ovocnou chuťou a nutričnou hodnotou. Vyrába sa v mesiacoch október až december rodinou Voliotis v Grécku
Nefiltrovaný čistý prírodný olivový olej s nízkou kyslosťou, bohatou ovocnou chuťou a nutričnou hodnotou. Vyrába sa v mesiacoch október až december rodinou Voliotis v Grécku
Stránka 1 z 1 - 9 položiek celkom