Voliotis Family
Prvý olivový mlyn rodiny Voliotis začal svoju prevádzku v dedine Agios Vlasios z Pelionu v roku 1969.
S dôrazom na dokonalú organizáciu a prejavujúci rešpekt voči výrobcovi a spotrebiteľovi vznikol Pelion Olive Oil. V roku 1981 sa Olivový mlyn presťahoval do nových priestorov v oblasti Ano Lechonia, vo veľkom a zrekonštruovanom areáli, kde prebiehajú výrobné procesy od zberu olív až po výrobu oleja.
Pokračovaním v tradícii a neustálymi investíciami do nových technologických zariadení si rodina vybudovala zdravé pracovné vzťahy a bezprostredný servis so spotrebiteľskou verejnosťou, pričom spája kvalitu produktov s dostupnými cenami. V súlade s princípmi environmentálnej etiky a reagovaním na nové výzvy, rodina Voliotis spracováva, štandardizuje a predáva produkty z olivového oleja vynikajúcej kvality a chuti , so špeciálnou arómou a očarujúcou farbou.

ACIDITA v čase merania: 0.24%
Jednoodrodový nefiltrovaný extra panenský olivový olej skorého zberu (začína v septembri, ešte zelenými olivami) sa vyrába z olív horských olivových hájov Pelion . Spracovanie olivového oleja prebieha za podmienok lisovania za studena pri 20 °C. Je bohatý na vitamíny, polyfenoly a minerály, ktoré majú antioxidačný účinok, ako aj nutričné a liečivé vlastnosti.

ACIDITA v čase merania: 0.24%
Jednoodrodový extra panenský olivový olej skorého zberu (začína v septembri, ešte zelenými olivami) sa vyrába z olív horských olivových hájov Pelion . Spracovanie olivového oleja prebieha za podmienok lisovania za studena pri 20 °C. Je bohatý na vitamíny, polyfenoly a minerály, ktoré majú antioxidačný účinok, ako aj nutričné a liečivé vlastnosti.

ACIDITA v čase merania: 0.31%
Vyrába sa v mesiacoch október až december rodinou Voliotis v Grécku, má nízku aciditu a bohatú ovocnú chuť.

Aromatický BIO extra panenský olivový olej obohatený o bio extrakt z oregana
Je to čistý, prírodný extra panenský olivový olej lisovaný od novembra do decembra, obohatený o destilát z organického oregana . Má atraktívnu zlatožltú farbu a používa sa pri rôznych príležitostiach, napríklad do šalátov, na syr feta alebo na čerstvo upečený chlieb s paradajkami.

ACIDITA v čase merania: 0.24%
Nefiltrovaný jednoodrodový extra panenský olivový olej skorého zberu (začína v septembri, ešte zelenými olivami) sa vyrába z olív horských olivových hájov Pelion . Spracovanie olivového oleja prebieha za podmienok lisovania za studena pri 20 °C. Je bohatý na vitamíny, polyfenoly a minerály, ktoré majú antioxidačný účinok, ako aj nutričné a liečivé vlastnosti.

Výrazne aromatický organický extra panenský olivový olej obohatený o citrónový výťažok. Má výraznú citrónovú chuť, stačí naozaj pár kvapiek k dochuteniu sladkých i slaných jedál. Používa sa napríklad do šalátov, rýb, dusenej zeleniny, prívarkov, krémových polievok, ideálny je aj na koláče, zmrzlinu, ovocie...jeden z najobľúbenejších produktov, jednu z reakcií si môžete prečítať v DISKUSII.

Organický, aromatický, čistý prírodný olivový olej vyrábaný od novembra do decembra obohatený o organický výťažok s čili
Objavte dokonalú chuť a intenzitu gréckej prírody s vynikajúcim extra panenským olivovým olejom s čili. Vyrába sa z vysoko kvalitných olív, ručne zbieraných z olivových hájov, ktoré sú pestované s rešpektom k prírode a tradíciám. Pridanie čerstvého čili vytvára jedinečný chuťový zážitok, ktorý kombinuje ovocnú chuť olivového oleja s výraznou a korenistou chuťou čili.

ACIDITA v čase merania: 0.31%
Nízka acidita, bohatá ovocná chuť a nutričná hodnota. Zber, lisovanie a výroba v mesiacoch október až december rodinou Voliotis v Grécku
Ako sa otvára plechovka - mnohí sa pýtate, preto prikladáme video: Otváranie a nalievanie - veľké plechovky

ACIDITA v čase merania: 0.24%
Nefiltrovaný jednoodrodový extra panenský olivový olej skorého zberu (začína v septembri, ešte zelenými olivami) sa vyrába z olív horských olivových hájov Pelion . Spracovanie olivového oleja prebieha za podmienok lisovania za studena pri 20 °C. Je bohatý na vitamíny, polyfenoly a minerály, ktoré majú antioxidačný účinok, ako aj nutričné a liečivé vlastnosti.

ACIDITA v čase merania: 0.31%
čistý prírodný olivový olej s nízkou kyslosťou, bohatou ovocnou chuťou a nutričnou hodnotou. Vyrába sa v mesiacoch október až december rodinou Voliotis v Grécku
Ako sa otvára plechovka - mnohí sa pýtate, preto prikladáme video: Otváranie a nalievanie - veľké plechovky

ACIDITA v čase merania: 0.31%
čistý prírodný olivový olej s nízkou kyslosťou, bohatou ovocnou chuťou a nutričnou hodnotou. Vyrába sa v mesiacoch október až december rodinou Voliotis v Grécku
Ako sa otvára plechovka - mnohí sa pýtate, preto prikladáme video: Otváranie a nalievanie - veľké plechovky

ACIDITA v čase merania: 0.31%
Nefiltrovaný čistý prírodný olivový olej s nízkou kyslosťou, bohatou ovocnou chuťou a nutričnou hodnotou. Vyrába sa v mesiacoch október až december rodinou Voliotis v Grécku
Stránka 1 z 1 - 14 položiek celkom