Jednoodrodový nefiltrovaný extra panenský olivový olej skorého zberu (začína v septembri, ešte zelenými olivami) sa vyrába z olív horských olivových hájov Pelion . Spracovanie olivového oleja prebieha za podmienok lisovania za studena pri 20 °C. Je bohatý na vitamíny, polyfenoly a minerály, ktoré majú antioxidačný účinok, ako aj nutričné a liečivé vlastnosti.
Slovenka Eva a Grék Tasos ponúkajú absolútne čistý NEFILTROVANÝ produkt, za ktorý ručia nielen menom rodiny, ale aj tvárou - v logu firmy je pán Tasos.
Ak chcete o tejto rodine vedieť viac, nech sa páči video: Slovenka Eva na Korfu - epizóda Cestou necestou (o olivovníkoch až v závere videa)
Jednoodrodový extra panenský olivový olej skorého zberu (začína v septembri, ešte zelenými olivami) sa vyrába z olív horských olivových hájov Pelion . Spracovanie olivového oleja prebieha za podmienok lisovania za studena pri 20 °C. Je bohatý na vitamíny, polyfenoly a minerály, ktoré majú antioxidačný účinok, ako aj nutričné a liečivé vlastnosti.
Menšie balenie tohto tradičného olivového oleja z Pelopónézu je vhodné ako darček, alebo ochutnávka. No sme si istí, že kto ochutná, siahne aj po väčšom množstve.
Pretože staré storočné olivy rodiny Dakry, každoročne ponúkajú známy Messiniansky olivový olej s ovocnou dochuťou a očarujúcimi vôňami. Je bohatý na polyfenoly a je neoddeliteľnou súčasťou vyváženej stredomorskej stravy. Výsledkom tohto starostlivého výberu olív je olivový olej, ktorý poteší aj tých najnáročnejších spotrebiteľov a jedinečne doplní každý kulinársky výtvor.
Prirodzene doplnený o oregano - spoločným lisovaním bylinky s olivami, ovenčený množstvom ocenení.
Nefiltrovaný jednoodrodový extra panenský olivový olej skorého zberu (začína v septembri, ešte zelenými olivami) sa vyrába z olív horských olivových hájov Pelion . Spracovanie olivového oleja prebieha za podmienok lisovania za studena pri 20 °C. Je bohatý na vitamíny, polyfenoly a minerály, ktoré majú antioxidačný účinok, ako aj nutričné a liečivé vlastnosti.
Známy Messiniansky olivový olej s ovocnou dochuťou a očarujúcimi vôňami. Je bohatý na polyfenoly a je neoddeliteľnou súčasťou vyváženej stredomorskej stravy. Výsledkom starostlivého výberu a ručného zberu olív je olivový olej, ktorý poteší aj tých najnáročnejších spotrebiteľov a jedinečne doplní každý kulinársky výtvor.
Nefiltrovaný jednoodrodový extra panenský olivový olej skorého zberu (začína v septembri, ešte zelenými olivami) sa vyrába z olív horských olivových hájov Pelion . Spracovanie olivového oleja prebieha za podmienok lisovania za studena pri 20 °C. Je bohatý na vitamíny, polyfenoly a minerály, ktoré majú antioxidačný účinok, ako aj nutričné a liečivé vlastnosti.
PRÉMIOVÝ kvalitný nefiltrovaný extra panenský olivový olej s vysokým obsahom polyfenolov Messinian v ručne vyrobenej fľaši z prémiového skla
Tento za studena lisovaný extra panenský olivový olej prichádza na váš stôl priamo z mlyna v elegantnom obale.
Tekutý poklad, ktorý vyrába rodina Dakry olive z ich olivových hájov špeciálnym, tradičným spôsobom a ručným zberom.
Vysoký obsah polyfenolov predurčuje tento olej predovšetkým na podporu vášho zdravia. Dajte si každý deň za lyžicu tohto oleja a vaše telo sa vám poďakuje. O pozitívnych účinkoch polyfenolov si viac prečítate v tomto článku: POLYFENOLY V OLIVOVOM OLEJI
Príbeh značky DAKRY OLIVE nájdete ako všetky ostatné v časti ZNAČKY
Nefiltrovaný extra panenský olivový olej vyrobený iba z jednej odrody olív alebo kultivaru, aby sa získal olej s jedinečnými vlastnosťami. Má extrémne vysoký obsah polyfenolov.